MENU

Vanuit Heemskerk mocht ik naar Alkmaar om het klaarmaken bij Ted en later zijn Edmee vast te leggen. Het was me nog niet eerder overkomen dat dit zo dichtbij elkaar was, letterlijk 1 voordeur.
De dag startte bij Ted en vlak na mij kwam zijn moeder al binnen, een dikke knuffel, een bak koffie en hop naar boven om samen zijn pak aan te trekken. Nog even de Happy Socks aan en snel door naar Edmee & haar moeder om het aantrekken van de jurk vast te leggen en ook daarbij konden de Happy Socks niet ontbreken. 😉
De first look was letterlijk om de hoek, om daarna snel door te gaan naar de trouwlocatie, de prachtige Ruïnekerk in Bergen. Ik was er nog niet eerder geweest maar wauw!
Als verrassing had Edmee een bloemenjongen geregeld die voor haar en haar moeder uitliep wat zorgde voor een hilarische reactie van de bruidegom.
Na het officiële gedeelte, was het tijd voor taart, veel proost momenten, knuffels en heel veel humor.
Er werd een stukje doorgeschoven naar het terras van Fabels om verder te borrelen en daarna was het tijd voor een korte fotoshoot in het Bergerbos en aansluitend werden alle gasten met een geweldige oude Amerikaanse schoolbus naar het diner bij de Gasfabriek in Alkmaar gebracht.

Een heerlijk stel met lieve familie & vrienden en een hoop humor, wat een prachtige dag!

CLOSE
error: Content is beschermd !!