MENU

Bruiloft Talisa & Ron, De Smaeckkamer Beverwijk

februari 13, 2020

1 juni 2018, mijn eerste bruiloft ooit en wat voor een. Talisa was vroeger mijn beste vriendin, samen hebben we als kinderen en pubers ontzettend veel leuke herinneringen gemaakt en heb ik zelfs nog meegemaakt dat zij haar Ron leerde kennen bij de Vomar in Heemskerk waar wij beiden een zaterdagbaantje hadden.

Dat ze me vroeg om hun bruiloft vast te leggen en het niet uitmaakte dat ik hier geen ervaring in had, was mijn antwoord dan ook meteen ja!

Op 1 juni 2018 gaven zij elkaar het ja woord bij De Smaeckkamer in Beverwijk.
De dag begon bij Talisa haar ouders in Heemskerk, waar Talisa zich klaar maakte en Ron haar ophaalde in een nogal indrukwekkende auto.
Voor de bruidsfoto’s reden we naar Elswout, Talisa kende deze plek omdat zij hier dagelijks komt voor haar werk en wauw, wat een plek! Na de foto’s werd haar tijd om naar De Smaeckkamer in Beverwijk te rijden en vrienden en familie te ontmoeten, te borrelen, dineren en daarna dan eindelijk het ja woord en als afsluiting, een spetterend feest want daar houden zij beide wel van.

Wat een dag was het, de dag dat ik ontdekte waar ik echt gelukkig van word en de dag dat mijn jeugdvriendin ja zei tegen haar grote liefde!

CLOSE
error: Content is beschermd !!