MENU

Op 25 mei reisde ik af naar Purmer om de prachtige bruiloft van Robin en Kalinka vast te leggen samen met Teun, wat een dag! De bruiloft vond plaats op Boerderij Leeuwendaal, een voor mij nieuwe locatie maar wát een ontzettend toffe locatie.

Dat wij aankwamen waren zij nog aan het bijkomen van de bonte avond die zij de avond ervoor op de boerderij hadden gehouden met familie waarna iedereen bleef slapen op de boerderij.
De familie werd opgetrommeld om mee te helpen de locatie aan te kleden en iedereen had een andere taak, zo was er een hoek om te borrelen en te eten, het veld waar getrouwd werd en de feestzaal met uitzicht op de weilanden.
Ondertussen ging Kalinka zich alvast klaar maken met haar moeder en vrienden, later volgde ook Robin dit voorbeeld en hielp zijn vader met de puntjes op de i.

Tijd voor de first look, om de hoek van de boerderij stond Kalinka te wachten tot zij haar Robin voor het eerst kreeg te zien onder nieuwsgierig ook van familie & vrienden.
Een kleine fotoshoot op de boerderij en door naar het borrelen met alle gasten en de pizza oven die opgestookt werd! Na het eten was het tijd voor de taart, een spannend moment want het bruidspaar verwachtte een kindje en er werd bekend gemaakt of het een jongetje of meisje werd.
Wat een spanning, emoties en blijdschap!

Na de taart, was het tijd voor de ceremonie. Familie en vrienden verzamelden zich op het veld en de ceremonie kon beginnen. Er werd gelachen en her en der een traan weggepinkt, prachtig om de liefde tussen deze twee mensen te zien!
Na het ja-woord, werd er geproost en gedanst op de muziek van de Brassband die iedereen begeleidde naar de feestlocatie voor de openingsdans & het feest.

Tussendoor konden we nog even ontsnappen voor een paar zonsondergangfoto’s en daarna was het tijd voor nog een paar goede feestfoto’s en het inpakken van de camera’s.
Wat een prachtig liefdevol stel op een heerlijke ongedwongen locatie en dag. Zo eigen en liefdevol.

 

CLOSE
error: Content is beschermd !!