MENU

Wie is nu...

Een heleboel foto's op mijn website maar wie is nu eigenlijk de persoon achter de lens? Mijn naam zit eigenlijk al verstopt in mijn bedrijfsnaam maar hi, ik ben Susanne en Lindy is mijn tweede naam. Ik ben geboren (1988) en getogen in Heemskerk (Noord Holland) en dus een 'echte' ezel. Met onze altijd gezellige feestweek, de prachtige duinen in de omgeving en ook nog vele terrasjes, krijg je me hier ook echt niet weg.

Ik woon samen met mijn lieve vriend & onze twee honden, Muis & Teun. Samen worden we heel gelukkig van lange wandelingen door de duinen en bossen met als afsluiter een terrasje met een drankje & lekker hapje.

Mijn fotografie combineer ik met een baan in de techniek, ik werk parttime als projectleider in de klimaattechniek. Heel wat anders maar wat mij betreft een ideale combinatie.
Waar ik met mijn fotografiebedrijf collega's en regelmaat mis, miste ik met mijn baan in de techniek de creatieve wereld. Het bedenken en creëren, het maken van mooi beeld, van een dierbare herinnering.

Mijn honden

Mijn honden zijn ontzettend belangrijk voor me en mijn liefde voor fotografie is dan ook begonnen nadat mijn hond Muis 7 jaar geleden ziek werd. Ik had al jaren een camera in de la liggen maar deed er weinig mee, totdat zij ziek werd en ik mij besefte dat ik maar weinig foto's had. Ondertussen ruimschoots ingehaald, je verwacht het niet. ;-)

Ik kan ontzettend genieten van de kleine momenten in het bos en de duinen met deze twee monsters, de interactie tussen beide maar ook de vogeltjes die fluiten om je heen, mooie vergezichten, zonsondergangen, bloemetjes die uitkomen, kleine diertjes. I LOVE IT.
Even geen telefoon, werk en verwachtingen maar je gedachten de vrije loop laten gaan, genieten van wat is en lekker niks.
Maar ook dikke knuffels, kickbiken met Teun, je aardbeien die uit je handen gekeken worden en zo gek als een deur. Deze twee zijn mijn leven.

Fotoshoot boeken?

Neem contact met mij op!

CLOSE
error: Content is beschermd !!