MENU

Over mij

En wie is nu eigenlijk de persoon achter de lens?
Susanne, 33 jaar en woonachtig in het fijne Heemskerk (Noord Holland) met mijn lieve vriend Jeroen en onze twee honden, Muis & Teun.

Bij dat laatste is mijn liefde voor fotografie dan ook begonnen, het fotograferen van mijn hond Muis dat zij ziek werd.
Mooie foto’s van ons samen, want stel nou dat…. Stom dat je daar op zo’n moment pas bij stil staat he?
Ik sleepte mijn vriend en Muis mee naar de mooie duinen, bossen en het strand en urenlange wandelingen werden gecombineerd met super toffe foto’s.
Hallo dan, dit was gaaf! En een nieuwe hobby was geboren, toen nog niet durven dromen dat het ook mijn werk ging worden.

Hoe meer ik er mee bezig was, hoe kritischer ik werd maar ook des te creatiever en enthousiaster!
Dochters en zonen gingen model staan, een vriendin had foto’s nodig voor sollicitaties, we kregen er een tweede hond bij en ik kreeg steeds vaker een opdracht van leuke stellen.
Diverse workshops en trainingen met betrekking tot fotografie volgden en zo begon langzaam Susanne Lindy Fotografie te groeien.

Het vastleggen van de liefde of de band tussen mens en dier, er is niets mooiers dan mensen een prachtige herinnering te kunnen geven voor later.

Ik hou van spontane foto’s met natuurlijk licht in de natuur maar van een fotoshoot in een karakteristiek straatje of oude fabriekshal, ga ik ook stralen en blijven de ideeΓ«n maar binnenkomen.

CLOSE
error: Content is beschermd !!