MENU

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!
Wat zullen jullie er naar toe leven, een dag die volledig om jullie liefde voor elkaar draait met familie, vrienden, liefde en plezier.

Met alle liefde leg ik jullie dag vast zodat elke keer als jullie door de foto's bladeren, ook na tientallen jaren, jullie deze dag herbeleven zoals deze is geweest.
Tijdens jullie bruiloft houd ik mij zoveel als mogelijk op de achtergrond en zal ik nauwelijks tot niet aansturen.
Ik hou er van om de echte emotievolle momenten vast te leggen, niks in scene gezet maar gewoon zoals jullie dag was. Oh, én als het even kan, 'ontvoer' ik jullie s'avonds nog even mee naar buiten om nog een kwartiertje met zijn twee te hebben en wat prachtige foto's tijdens zonsondergang te maken.

Ik vind het als fotograaf belangrijk om een 'klik' te hebben met het bruidspaar maar ook ontzettend belangrijk om te weten wat jullie wensen zijn en hoe jullie dag er uit komt te zien.
Om die reden begin ik altijd met een kennismakingsgesprek waarin we elkaar beter leren kennen, liefst met een drankje en een hapje maar indien dat niet mogelijk is, is bijvoorbeeld skype ook een mogelijkheid.

Investering

Lief

6 uur fotografie
Minimaal 200 foto's in hoge resolutie
Online fotogalerij met wachtwoord
Binnen 2 dagen preview
Binnen 4 weken alle foto's geleverd
Incl reiskosten 50 km rondom Heemskerk

€ 900,-

Liefste

10 uur fotografie
Minimaal 250 foto's in hoge resolutie
Online fotogalerij met wachtwoord
Binnen 2 dagen een preview
Binnen 4 weken alle foto's geleverd
Incl reiskosten 50 km rondom Heemskerk

€ 1350,-

Allerliefste

12 uur fotografie
Minimaal 300 foto's in hoge resolutie
Online fotogalerij met wachtwoord
Binnen 2 dagen een preview
Binnen 4 weken alle foto's geleverd
Incl reiskosten 50 km rondom Heemskerk

€1500,-
Bruidsfotograaf trouwfotograaf Heemskerk beverwijk Castricum

Veelgestelde vragen

Ik kan mij voorstellen dat je een aantal vragen hebt want hé, het uitzoeken van een fotograaf voor je bruiloft is geen dagelijkse kost.
Om die reden heb ik hierin de meest gestelde vragen en antwoorden opgenomen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met mij op en ik beantwoord ze met liefde.

Wanneer ontvang ik de trouwfoto's en het album?

Ik probeer mijn foto's altijd binnen 4 weken af te leveren, je hebt ze in ieder geval binnen 6 weken! Na het versturen van de foto's en het voldoen van de factuur, begin ik aan de opmaak van het eventuele trouwalbum.

Hoeveel foto's krijg ik?

Dit is wisselend, het hangt van verschillende factoren af. Hoe lang ben ik op je bruiloft aanwezig geweest, hoeveel gasten waren er en hoeveel momenten deden zich voor.
Ik heb een indicatie van het aantal foto's bij de pakketten benoemd.

Bewerk je de foto's die je maakt?

Ja, alle foto's die in de selectie thuishoren bewerk ik. Ik zorg er voor dat alle foto's eenzelfde (mijn) stijl krijgen en het verhaal vertellen van jullie dag.

Krijg ik alvast een sneak preview?

Uiteraard, ik laat je geen 4 weken wachten! Ik zorg er voor dat je binnen twee dagen een voorproefje hebt zodat je alvast wat foto's kunt laten zien aan vrienden en familie.
Wil je ze delen op social media? Graag! Ik vind het wel heel erg leuk als je mij hierbij vermeld, zo kunnen andere mensen mij weer vinden.

Wat doe je tijdens het diner?

Tijdens het eten laat ik de gasten wat meer met rust maar bij speeches ben ik natuurlijk foto's aan het maken!
Het is fijn als er qua diner iets voor me geregeld is, dit hoeft natuurlijk geen uitgebreide maaltijd te zijn.
Bij een uitgeserveerd diner zit ik graag apart maar wel binnen gehoorafstand zodat ik toch snel een foto kan maken als er bijvoorbeeld een speech is.

Wat doe je in geval van ziekte?

Je gaat er vanuit dat het nooit gebeurd maar helaas kan er altijd iets gebeuren. In het geval van ziekte heb ik een vangnet van een grote groep fotografen.
Wanneer zo'n situatie zich voordoet is er altijd binnen enkele minuten vervanging geregeld!

En als je camera stuk gaat?

Gelukkig is dit nog nooit gebeurd maar voor het geval dat, heb ik altijd minimaal twee professionele camera's en meerdere lenzen mee.
Als één van de camera's stuk gaan, is er niets aan de hand en kan ik gewoon verder fotograferen.
Foto's backup ik zodra ik thuis ben drievoudig en op verschillende plekken, zekerheid voor alles.

Is een tweede fotograaf mogelijk?

Graag zelfs! Een tweede fotograaf kan de momenten om jullie heen pakken, waar ik op dat moment niet altijd mee bezig kan zijn. Een tweede paar ogen.
Een 'second shooter' voor de hele dag kost gemiddeld ca. € 350,- extra.

Wanneer moeten we betalen?

Bij het boeken van de bruiloft vraag ik een aanbetaling van € 200,-, het overige bedrag wordt voldaan nadat je de reportage in hebt kunnen zien.

CLOSE
error: Content is beschermd !!