MENU

Ik hou van spontane fotoshoots, het familieleven, de liefde tussen jullie of/en de hond die lekker eigenwijs zichzelf is. De echte momenten die je kunt vastleggen, die nu en later van grote betekenis zijn en waar je met een grote glimlach naar terug kijkt.

Misschien heb je al een leuke locatie op het oog en zo niet, dan kijk ik lekker met jullie mee!
De duinen, het strand of een leuk oud achteraf straatje in een stad, er zijn zoveel leuke opties en ik ken er ondertussen een heleboel.
Eenmaal ter plaatse, wandelen we een rondje op de locatie en pakken we alle mooie plekjes.

Bang dat je niet leuk op de foto staat? Je hoeft bij mij niet echt stil te staan, met kleine aanwijzingen en opdrachten zorg ik er voor dat jij er hartstikke leuk, spontaan en met een mooie lach op staat!

Investering

Mens en dier

Tot 1,5 uur fotografie
15 professioneel nagewerkte foto's in groot formaat,
mogelijkheid tot nabestellen
Incl. reiskosten 10km rondom Heemskerk, daarna €0,36 per km.
Geschikt voor honden, paarden, katten

€ 150,-

Liefde

Tot 1,5 uur fotografie
15 professioneel nagewerkte foto's in groot formaat,
mogelijkheid tot nabestellen
Incl. reiskosten 10km rondom Heemskerk, daarna €0,36 per km.

€ 130,-

Familie

1 - 4 personen (meer in overleg)
Tot 1,5 uur fotografie
15 professioneel nagewerkte foto's in groot formaat,
mogelijkheid tot nabestellen
Incl. reiskosten 10km rondom Heemskerk, daarna €0,36 per km.

€ 150,-

Vragen & antwoorden

Hoe worden foto's gedeeld?

Digitale foto’s worden gedeeld in een galerij welke beveiligd is met een wachtwoord, via deze weg kun je de door jou gewenste foto’s selecteren waarna ik deze aan je toestuur. 

In een pakket zitten standaard 15 foto's.
Meer digitale foto's, prints of een albums? Deze zijn af te nemen tegen een meerprijs.Het lijkt me ontzettend gaaf om met je samen te mogen werken en de door jou gewenste herinnering vast te leggen.

Wanneer ontvang ik de foto's?

Na de shoot ben ik net zo benieuwd naar de beelden als jullie! Ik stuur alvast een kleine preview binnen enkele dagen en het complete eindresultaat volgt binnen 3 weken na de shoot.

De foto's die ik maak, plaats ik op mijn website en social media kanalen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, geef dit dan even aan bij het boeken van de shoot!

Wat moet ik aan?

Het belangrijkste is dat je je comfortabel en jezelf voelt in de kleding die je aantrekt! Ik leg jullie het liefste vast zoals jullie zijn maar dat betekend natuurlijk niet dat we niet stil hoeven te staan bij jullie styling.

Het is een fabel dat het het leukste is om allemaal dezelfde kleuren en materialen aan te trekken. Juist verschillende soorten kleding, materialen en kleuren kunnen elkaar versterken op foto's!

Wat als het regent?

Bij regen verplaatsen we de shoot, tenzij we natuurlijk een toffe binnenlocatie hebben! We verplaatsen de shoot naar een datum binnen enkele weken.

Indien regen is voorspelt, hebben we de avond vóór de shoot nog telefonisch contact. Tegen die tijd is de weersvoorspelling iets nauwkeuriger. Bij twijfel hebben we 1-2 uur vóór de shoot nog telefonisch contact om te kijken wat het beste is. Soms blijkt het weer namelijk helemaal prima te zijn en regent het helemaal niet.

Hoef ik dan echt niet in de camera te kijken?

Mijn stijl kenmerkt dat jullie van de tijd samen genieten waar spontane en ongedwongen foto's uit voortkomen.
Soms geef ik kleine opdrachten, ook hier hoef je niet naar mij te kijken.
Genieten van de tijd met elkaar!

Soms vraag ik voor één foto dat jullie even naar me kijken, maar cheese? Nee dat ken ik niet. ;-)

Dagmar

Al heel lang wilde ik een fotoshoot. Mijn moeder en ik hebben dit kado gegeven aan mijn vader. Het leukste is dat Susanne niet alleen mensen kan fotograferen maar ook honden! Het mooiste aan de foto's vind ik dat Susanne precies het mooiste detail eruit laat springen, de foto's zijn wie wij zijn.

01
01
CLOSE
error: Content is beschermd !!